Εμπορική Co. εισαγωγών τροφίμων Senyang Xingtai & εξαγωγής, ΕΠΕ

 

Κορυφαία ποιότητα & ανταγωνιστική καλύτερης υπηρεσία τιμών &

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

xingtai senyang food import & export trade co.,ltd

xingtai senyang food import & export trade co.,ltd

1
xingtai senyang food import & export trade co.,ltd

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εισαγωγέα
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : SANYO
Ετήσιες πωλήσεις : 500000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Καλωσορίστε στα τρόφιμα Senyang

 

 

δωμάτιο γραφείων

Για πάνω από 7 έτη, τα τρόφιμα Xingtai Senyang έχουν παραδώσει την τελειότητα, υψηλή - προϊόντα ποιότητας και πείρας στις συνεχώς αναπτυσσόμενες αγορές σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ο κύριοι έμπορος τροφίμων και ο εξαγωγέας των κονσερβοποιημένων φρούτων, των κονσερβοποιημένων λαχανικών, των παγωμένων λαχανικών, των φρούτων, των μανιταριών, καθώς επίσης και των οργανικών παγωμένων, κονσερβοποιημένων και φρέσκων λαχανικών και των φρούτων που όλοι συσκευάζονται στο χαρτόνι ή totes. Έχουμε χτίσει μια μεγάλη φήμη στη βιομηχανία και τα προϊόντα μας που χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία τροφίμων, τις λιανικές εξόδους, τα σε απευθείας σύνδεση καταστήματα και την υπεραγορά/την υπεραγορά.

 

Με τη ικανοποίηση πελατών tomaximum στόχου, έχουμε αναπτύξει πάνω από 300 λαχανικά ειδών και προϊόντα φρούτων και τα έχουμε πωλήσει σε όλες περισσότερες από 30 χώρες. Πωλήσαμε πάνω από 10.000 τόνους των λαχανικών και των φρούτων κάθε χρόνο.

 

Φύτευση, ανάπτυξη και συγκομιδή

 

Αγρόκτημα λαχανικών

Προσφέρουμε την ειδίκευση στην επιστήμη και την πρακτική της ανάπτυξης, συγκομίζοντας, χειριμένος, αποθηκεύοντας, επεξεργαμένος τα λαχανικά και τα fruis. Για να επεξεργαστούμε τα υψηλής ποιότητας, nutrtious φρούτα και λαχανικά, χτίζουμε το πρόγραμμα ασφαλείας των τροφίμων μας που υπερβαίνει τις απαιτήσεις και των κανονισμών κυβέρνησης και βιομηχανίας. Οι πρώτες ύλες των λαχανικών και των φρούτων επιλέγονται στην αιχμή της τελειότητας και τακτοποιούνται αμέσως, ζεματισμένος, βρασμένος, βρασμένος στον ατμό και κατεψυγμένος ώρες αργότερα της επιλογής, μια διαδικασία που βοηθά την κλειδαριά και στο φρέσκο γούστο και στη θρεπτική αξία. Σύμφωνα με την τοπική αυξανόμενη βάση,

 

Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποιήσεις

 

 

Εργαστήριο δοκιμής μικροβιολογίας

Με το πνεύμα «του πελάτη πρώτα, η διαχείριση ακεραιότητας», τρόφιμα Senyang φέρνει κάθε πελάτη της οικογενειακής προσοχής, που κάνει κάθε συνεργασία του πελάτη με μας μια καλύτερες εμπειρία και μια απόλαυση. Τα τρόφιμα Senyang έχουν το BRC, HACCP, ISO, KOSHER, πιστοποίηση HALAL. Η υποχρεωτική δοκιμή του φυτοφαρμάκου για τις πρώτες ύλες, ημιτελής και τα τελικά προϊόντα, επίσης μικροβιολογική δοκιμή ανέλαβε για ημι και το τελικό προϊόν.

 

QC και η τεχνική ομάδα μας ελέγχουν αυστηρά και επιθεωρούν τη διαδικασία επεξεργασίας και την υγιεινή εργαστηρίων στο πλαίσιο του συστήματος 5S και HACCP. Είναι μόνο με τη χρησιμοποίηση υψηλή - τα ποιοτικά ακατέργαστα συστατικά και το υλικό συσκευασίας εκτός από την επιστημονική επεξεργασία και αποθήκευση μπορούν να παραγάγουν υψηλό - παγωμένα ποιότητα προϊόντα. Κάθε βήμα στην επεξεργασία είναι κρίσιμο για να ελέγξει την ποιότητα των τελικών προϊόντων.

 

 

Μηχανή χρωματογραφίας αερίου

Τα τρόφιμα Senyang κρατούν την ακλόνητη υποχρέωση το χρηματοκιβώτιο, υγεία & τα ποιοτικά λαχανικά, τα φρούτα & το ψάρι, τρόφιμα Senyang έχουν τείνει να γίνουν επαγγελματικοί προμηθευτής και εξαγωγέας τροφίμων σήμερα στην Κίνα. Τα τρόφιμα Senyang θα είναι η καλύτερη επιλογή για σας ως προμηθευτής των λαχανικών και των φρούτων.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
xingtai senyang food import & export trade co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Jaffe

Τηλ.:: 86-319-5119857

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)